×
 

AcadeMedias skolor

Gymnasiekoll.se ägs och drivs av AcadeMedia. Därför finns bara AcadeMedias gymnasieskolor presenterade på webbplatsen.

Logga Cybergymnasiet

Cybergymnasiet

Cybergymnasiet finns i Stockholm och Malmö. Hos oss finns det plats för personlighet. Vi har både yrkes- och högskoleförberedande program.

Designgymnasiet

Designgymnasiet finns på tre platser i Sverige. Våra utbildningar förbereder dig för ett framtida jobb som designer, eller för vidare studier på högskola och universitet.

Didaktus

Hos oss på Didaktus är du viktigast. Alla människor är olika, och det tycker vi är bra. Eleverna brukar säga att vår skola är som ett andra hem eller en fristad där man kan fokusera.

Logga Donner

Donnergymnasiet

Hos oss på Donnergymnasiet är du som elev alltid i fokus och vi formar våra program för att göra din gymnasietid så betydelsefull som möjligt.

Drottning Blankas Gymnasieskola

Det är viktigt för oss att det går bra för dig! Vi har ett starkt fokus på engagemang för att du ska utvecklas och trivas under dina år på gymnasiet.

Sjölins

Vårt mål är att varje elev hos oss ska nå bortom sina studiemål, växa som individ och trivas med sig själv. Vi kombinerar tillgängliga och engagerade lärare med casemetodiken, en pedagogik med rötterna i Harvard.

Hagströmska Gymnasiet

Vi finns på två platser i Sverige. I Falun finns vårt idrottsgymnasium och i Linköping har vi Fordons- och transportprogrammet, Bygg och Anläggningsprogrammet, och Programinriktat val.

Internationella Hotell- och Restaurangskolan

Vi erbjuder tre restaurang- och hotellinriktningar mitt på Kungsholmen.

Klara Teoretiska Gymnasium

Klara Teoretiska Gymnasium har elva skolor, i sex olika städer. Vi är den bästa förberedelsen för studier på högskola, och ditt första steg mot framtiden.

LBS Kreativa Gymnasiet

För att vi tror på att vi med kreativitet och upplevelser kan utveckla din förmåga att ta dig an livet. Genom att fokusera på ditt unika intresse i en trygg miljö hjälper vi dig att utforska din kreativitet.

Mediegymnasiet

Det här är skolan för dig som vill utveckla din kreativitet, som brinner för att dokumentera, påverka och forma vår samtid. Tillsammans med oss kan du bli en värdefull pusselbit i mediebranschens framtida behov.

NTI Gymnasiet

På framtidens arbetsmarknad kommer kunskaper inom teknik och digitalisering vara ovärderliga, oavsett vilken bransch du söker dig till. Därför erbjuder NTI Gymnasiet framtidssäkrade utbildningar för morgondagens utmaningar.

Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet utbildar framtidens arbetskraft. Vårt mål är att du ska ha ett jobb direkt efter studenten. Efter ditt livs bästa skoltid. Välkommen in i gemenskapen!

ProCivitas Privata Gymnasium

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential.

Rytmus

På Rytmus får du ägna dig åt musiken på skoltid. Samtidigt ger det estetiska programmet dig högskolebehörighet, vilket gör att du kan plugga vidare, oavsett om det är inom musikens värld eller inte.

Logga Snitz

Snitz

Snitz Gymnasium jobbar specialpedagogiskt för att kunna möta elever som är i behov av stöd.